Thursday, May 24, 2012

DINNER bersama Staff...

Salam 1 malaysia dan salam buat warga pembaca blog...:)
hari nie areda nak kongsi kat korang cerita disebalik entry tajuk hari nie...sebenarnya,dijadikan cite hari tarikh last praktikal iaitu hari khamis(17 mei 2012) areda berniat untuk buat somethimg kat staff nie,nak bagi kejutan lah kononya...hahhana areda buat lah kok coklat untuk diorang...walau x cantik allhamdulillah sedap di makan..:) sonok wooo.....tgok orang mkn kek yang kita buat nie...kankan....


cantik kankan

Tengah borak2...tup...tup..staff keluarkan citer untuk buat majlis perpisahan...ayoooo...!!! so,plan-plan n search kat tenet dieowg dapat lah  tempatnye iaitu di FOOD VILLAGE (chimchum),PENGKALAN CHEPA,....sangat-sangat best wo...yup lah mane xbest nye 1st time mkn benda alah tuh...haaaa....'jadi darat ulu selangor lah sekejap areda nie bhahah..'thanks staff sanggup buat semua nie untuk kami... lepas nie areda nak post banyak-banyak yek pic kami...:)

makan sampai pecah perut..:)

syokkk woo main masak-masak hehehe...

sudah kenyang. ..

awat mulut lagu tu....!!!!

Add caption


berposing sebelum balik...

thanks untuk semua...iaitu kak anis,kak ida,abe wan,abe hasiq buat semua nie untuk kami...:)sangat best mkn chimchum nie..korang nak try boleh lah...harganya pown sangat berpatutan...nak cari negeri lain mungkin xde kowt..so cari lah kat kelantan nie...die sama je kowt mcm stimbot cuma namayna yang membezakannya hhehehe.....itu sahaja...

8 comments:

  1. waaaaaohhh! sedapnyeeee! blanjeeee. negehhe.. ^^

    ReplyDelete
  2. haih..bab2 makan la best nih...sedap2

    ReplyDelete
  3. waahhh kaloi pun tak pernah pegi tmpat ni...cam mnarik sgguh !

    ReplyDelete
  4. Nice Blog,Feel Free To Visit N Follow My Blog. :)

    ReplyDelete